lördag 9 februari 2013

SORRY!

Godmorgon världen!

Först och främst: Ursäkta att jag varit så himla -blä- den senaste tiden.
Å andra sidan kan det väl vara bra att jag skickar ut en annan bild av mig själv emellanåt - kan känna att det ibland blir lite väl "klyshigt" och "glattigt" med alla mina positiva tillrop och glädje-ryck.
Livet går upp och ner - enjoy the ride!Men jag känner väl lite (EXTREMT MYCKET) att jag inte riktigt kan ha det såhär. Jag vill inte vara den person som jag blivit och fortsätta gå på den här vägen för att bli ännu mer av den. 
Å ena sidan har riktigt härliga människor omkring mig som låtit mig och min personlighet komma fram mer och mer. Som fått mig att släppa loss och mjuka upp min ibland väldigt stela och överdrivet seriösa "stil".


Å andra sidan är jag rätt övertygad om att jag inte ska göra det jag gör. Det finns människor som är begåvade, vi är ALLA begåvade, men på olika områden. Och tur är väl det!
Och därför tänker jag låta de som är bra på det jag är dålig på, göra det jobbet. Så kan jag istället göra någonting som jag är bra på!


Jag har lärt mig oerhört mycket och utvecklats på många plan.
Det är ju det som det handlar om - att lära sig och låta "misstagen" bli till lektioner!

På måndag släpper jag min plan, några av er kommer kanske sucka och undra vad f-n som är mitt problem. Andra att det är lite roligt. Och vissa kommer skrika KICK THAT AAAASS! Moahahaha!

Och med de orden säger jag:
TREVLIG HELG!

Må bra och ha kuuuuul!

1 kommentar: