måndag 18 februari 2013

Underbara liv

Hemma igen efter en helt uuuuunderbar helg i Luleå med min fina Elin!

Kom dit i fredags natt, lördagen spenderades i soffan varvat med promenader!
Matnjutningsdöden upplevdes i vanlig ordning; Coltingpannkaksfrukost med fluff, cocosmjölk och extra allt!
Sen gofika med kvarg och annat mums, och kvällsmat till mello: meatzza (Pizza med köttbotten istället för deg, MÖMS!)
 
Söndagen inleddes med en brakfrukost; nybakta oopsies och GI-gröt.. Matsuccéerna avlöser varandra när vi två (och helst även Cam) ses :D

Därefter tog vi på oss ordentligt med kläder och gick ner till Lule-älven där vi åkte långfärdsskridskor och njöt av dagsljus, solsken och blå himmel!


Sen gick vi hem och då var vi trööööötta efter 4 timmars frisk luft!
Men belöningen blev desto godare; mer gofika och en balja té, och så såg vi Hypnotisören som var riktigt, riktigt bra!

 
Tiden går alltid för fort när man har roligt, så med en riktigt fin lax-middag i magen var det dags att åka hem - lagom tills att det började bli kallt och snön började falla (regnar alltid när vi är på väg "hem" - men pga minusgrader blev det snö denna gång!)

Så himla lyxigt att ha vänner som man verkligen kan vara sig själv med, och som man får så himla mycket energi av! Jag är så otroligt lyckligt lottad med dessa guldkorn i mitt liv <3
Och Elin inspirerar mig så himla mycket, inte bara genom att vara i kick-ass-form genom att må bra och ha kul utan också genom att våga följa sina drömmar och testa vingarna!

Även om det just nu är ungefär ett land mellan oss, och framöver kommer bli ett halvt jordklot, så vet jag att vi alltid har varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar