måndag 12 november 2012

Impro

Godkväll!
Det gick ju sådär idag då, men bättre lycka imorgon! Dagar som denna försöker jag tänka positivt - allting gör att jag i längden lär mig att bli BÄTTRE. Och varje samtal är ett samtal närmre ett HEJ och inte ett NEJ. #skadadoptimist #PMunderupplärning

På schemat för ikväll står IMPROVISATIONSTEATERKURS! Det är så himla kulikuligt! Vet att det kanske låter megaflum för vissa av er, vilket det också är ibland. Men det är den kvällen i veckan som jag skrattar allra mest! Och vi skrattar för lite, vi vuxna nordbor. Mer skratt till folket! 
Och är det inte alldeles underbart att vara sådär galet flummig emellanåt, och känna "hur f-n hamnade jag här?!"
Funderar även på att kasta mig ut lååångt utanför min komfortabla zon och gå en musikalimpro-kurs efter jul! Jag som har sångröst som en steriliserad kanariefågel. He he.

Men jag känner såhär: varför inte (förutom att det kostar 3 000 kr mer än vad jag har)?

Vi övade på spacework, dvs försöka vara realistiska utan att ha någon rekvisita. SVÅRT!

4 kommentarer:

 1. DU SKA GÅ MUSIKALIMPRON!

  Du får middag hos mig minst 1 gång i veckan! Det är typ 50 kr per portion. 10 veckor (som kursen var, va?) ---> 500 kr! Då blir det bara 500 kr mer än va förra kursen kosta :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha hur underbar är inte du då ;)
   Jag får sluta äta ekologiskt också, då har jag garanterat råd ;)

   Radera
  2. Ja! Du kan få din ekologiska dos hos mig istället!

   Men du ska inte byta ekologiskt js mot skippy va? ;D

   Radera
 2. Jo, och smör mot margarin.. Och kyckling till Euroshoppers "kyckling", bär mot sylt och rotfrukter mot pasta :D :D :D :D Och.. vitkål mot... gurka! MOAHAHAH!

  SvaraRadera