fredag 26 oktober 2012

Första veckan!

Att rycka upp sig själv från ett ställe, bara sådär, och sen plantera ner sig någon annan stans.
Det låter himla fint i teorin, och i praktiken kan det bli riktigt bra också!

Men nu tänkte jag faktiskt lätta mitt lilla hjärta och inte vara så JÄ-LA glättig och rosendoftande!
En mindre chock att komma från min förra arbetssituation, till denna. Att ha jobbat i en miljö som är ganska statlig och hamna på ett ungt bolag som tjänar sina pengar genom att sälja. Jag kan säga att natt och dag nästan inte är tillräckligt för att beskriva skillnaden! Jag är just nu precis där jag VILL vara, men som sagt... En STOR omställning!

Idag fick jag äntligen mitt case, kunde inte blivit bättre skulle jag vilja vara lite kaxig och säga ;)

Känner mig dock just nu som en alien på kontoret bland alla dessa sjukt duktiga och utåtriktade människor, och ovanpå detta att jag hellre kör ett crossfitpass i en lergrop än käkar pizza och dricker vin... Alltså förlåt, men det är sant! Jag kan inte ens låtsats!Alla på kontoret är verkligen supergoa och gulliga, men ibland känner man sig bara så FEL!
Och jag blir så besviken på mig själv, att det ska vara så svårt att stå upp för sig själv. Finns såååå många tillfällen då jag helt enkelt håller käft och låter folk tro att jag är världens mest apatiska och trista människa, istället för att de ska tycka att jag är ett freak.
Det är så dumt, men så är det tyvärr... Och jag vet att jag är långt ifrån ensam om det!
Fan alltså, att det ska vara så svårt att stå upp för sig själv!
Jag tar mig själv på för stort allvar, det är tydligt det...

Men det landar nog fint det här också tillslut!
I sådana här lägen är det ovärderligt med människor som känner en, som man tycker om, och som faktiskt inte tycker att man är världens tråkigaste och gråaste människa. Tack sis för att du fick mig på bättre tankar <3

Jag kan inte vara någon annan än mig själv och jag har ju ändå klarat mig rätt bra på att vara den personen hittills :)

Är i övrigt schleten inte bara i hövvet utan även i kroppen. Äter bra men för lite, fel och för mycket. Tränar och tappar motivationen. Men det kommer också lösa sig. Ibland får man bara ge sig själv lite tid!

1 kommentar:

  1. Du är bäst, precis som du är! <3 Tack för att du förgyllde min trötta fredag :) puss!

    SvaraRadera