fredag 19 oktober 2012

Make the most of it

Det här är EXAKT vad jag vill.


Ändå sitter jag här i sängen i Västerås med den där lilla klumpen i magen. Som gör mig mänsklig ;)
För om man inte kände någonting när man precis slutat jobbet, packat in allt man äger och har i ett flyttlass och ska sova sista natten i huset med familjen på läääänge - då skulle nog någonting vara fel.

Jag försöker tänka positivt (överraskad?) och vet ju att jag kommer ha massa folk (både vänner, bekanta och släkt) i samma stad! Bor i stort sett granne med Cam och ska få bästa sällskapet redan första kvällen :)
Och jobbet kommer bli så himla kul, men klart det känns läskigt nu när det verkligen är PÅ RIKTIGT!!Är så himla blödig idag. Var på begravning idag på förmiddagen vilket var både väldigt fint men också väldigt sorgligt. För en reflekterande person som jag är, så gick hjärnan på overload redan där. 
Sen avtackning på kontoret där jag blev anställd för typ 1 1/2 år sedan, kramas hejdå med alla inkl min bästa vän Frida :'(.
Vidare till gymmet (SÅKLART) och kötta ben tills jag knappt kunde stå,
åka hem och packa in allt i släpet,
ha sista fredagsmyset med familjen...
Såg Skavlan och blev så himla berör av det också. Jag tror jag blev lite kär i Leif GW! 
Ja, det kan man hinna med på en fredag om man vill! (OBS att jag hunnit åka Västerås - Sundbyberg - Uppsala - Västerås)

Åh jag tycker så himla mycket om min familj :') Och mina vänner! (!!!!)

När det känns lite jobbigt tänker jag på Elin som flyttade till Luleå, utan att någonsin bott själv och 100 mil från sin pojkvän, till en stad där hon inte kände NÅGON! Snacka om mod!

Jag har i alla fall bott själv och flyttar hemifrån (igen) vilket borde vara rätt naturligt för någon som är 25, och har som sagt både släkt och vänner som lovat att ta hand om mig dit jag kommer :)
Och på hur det kändes när jag för knappt ett år sedan åkte iväg till Nya Zealand helt själv.. Då var jag inte heller så kaxig men hur bra blev inte det?! :D

Näe nu ska jag knoppa, det här blir ju ingen klokare av!

Peace!

1 kommentar:

  1. hihii idag blir du göteborgsbooo! å det kommer att bli så bra och det är du sååå värd! KARMAAAA!

    såklart att det är jobbigt också samtidigt som det är roligt och spännande. Det är en process att flytta men det blir bra i slutänden när man landat lite :) massa kramar och kärlek till min favoritgöteborgare :D <<3<33<3<

    SvaraRadera