torsdag 11 oktober 2012

Vaaaarför?

Lite då och då förlorar jag mig i bloggarnas land. Sitter och klickar mig fram mellan allt från heminredning och djupa poetiska bloggar (vilket inte riktigt är my cup of tea) till Fitness och småbarnsbloggar (now we're talking).
Vad ger det här mig?
Jo typ fet ÅNGEST.
Jag känner mig just nu som den tråkigaste, gråaste och ointressantaste cellmassan på två ben!

Varför gör jag såhär mot sig själv?
Sen känner jag också lite "skuld".
För att jag i mina bloggar (har ju ett par just nu dårå) alltid försöker tänka positivt, låta bli att skriva aggressionsinlägg med kryptiskt innehåll och hellre hålla käft än att klaga.
Typ skickar ut en bild av att mitt liv är så himla kul och hej och hå och alla människor jag omger mig med är fantastiska och jag är alltid glad och skrattar hjärtligt åt allt!
Allting har en mening och det inser jag ju alltid och ingen jag tycker om gör mig någonsin ledsen eller sviker. OCH PÅ JOBBET GÅR DET OCKSÅ BRA!

Men det kanske är underförstått att så är det inte riktigt?

Jag läser tidigare inlägg i min blogg och ser hur jag skrivit grejer som jag själv tycker är "tunga" - och avslutar med en smiley. Så blir det liksom som serierna sists i dagstidningen - avsluta med något glatt så är det vad alla minns!

Allt är i och för sig relativt, jämfört med många andra av jordens 7 000 000 000 invånare har jag det fett bra. Och jag förespråkar verkligen en positiv inställning och vill helst uppmuntra med glada tillrop än att kräkas upp min ångest och därmed (ve och fasa) kanske också bidra till att den sprids!

Vart vill jag komma...
Jo jag tror att jag vill komma hit
- där jag påminner er alla som surfar omkring i cyberrymden och läser div bloggar, spanar på Facebook och Twitter och Instagram och kanske till och med kollar in genom grannens fönster -
att ALLTING ÄR VINKLAT! Så även uppfattningen om ditt egna liv (damn, det där kom jag på nu!)

Neh, nu ska jag faktiskt på heder och samvete gå till gymmet och köra knäböj, raka mark, benpress, vadpress och kanske en liten magövning! Och eventuellt gråta (av smärta) när jag ska cykla hem!

2 kommentarer:

  1. gud vilket bra inlägg! du är så klok min fina vän <3 ååh imorgon ses vi! det ska bli så mysigt å roligt!! ------O----

    SvaraRadera