söndag 28 oktober 2012

Vackra höst

Igår när jag var ute och sprang var det så otroligt fint vid en av sjöarna här i Skatås, så idag tog jag med mig kameran på en morgontur!



Var ett bra tag sen som jag verkligen tog mig tid att leka med kameran! Det är så kuuul! :D
Är långt ifrån bra på att fota, använder fortfarande de där halvautomatiska inställningarna men wtf, det finns så mkt bra fotografer så jag känner inget behov att fota för någon annans skull än min egen och där duger mina halvautomatiska försök utmärkt!

Och dagens tips (som jag fick av bästa Elin) är tv-serien Torka inte tårar utan handskar (svtplay).
Jag och Cam såg första delen igår (efter att ha sett Skavlan och blivit ÖVERLYCKLIGA när Born to run-författaren var där :D :D :D :D ) och den grep tag om mitt hjärta och tryckte till rejält! Finner ej ord, förutom att jag är kär i Rasmus. SE DEN!!! 

5 kommentarer:

  1. Skatås <3
    Jag ska snart ut och åka rullskidor på 8an tills jag blir snurrig!

    Och du tar ju jättefina bilder!! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wiii roligt! Jag blev också sugen, såg 2 st som var ute och rullade! Skatås är ju rätt platt på vissa ställen :D Hihi, tack! Gillar den med vattnet och löven mest :)

      Radera
  2. Glömde jag att tipsa dig om den? Antagligen för att du inte har kanaler eller internet :p jag har iaf köpt boken! :) får se när man hinner läsa den :')

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa det gjorde du! Haha :D Åååh visst är det 3 böcker han skrivit?
      Lär ju läsa när jag sett klart, just nu blöder mitt hjärta för att jag snart ska se avsnitt 2 och jag vet ju hur det kommer sluta :'/ I avsnitt 3.... Vissa saker som man aldrig vill ska börja, för att man inte vill att de ska ta slut + att jag HATAR när saker slutar sorgligt. :'( :'(

      Radera
    2. Jaa eller han ska, bara ettan är klar och har kommit ut :) Den handlar ju om avsnitt 1 fast såå mycket mer! Ja det är en hemsk serie, men sjukt bra! Till och med killarna i korridoren har blivit berörda och gillar den fantastiska super-bögen Paul :) Du får läsa boken efter så känns det bättre.. men sen måste man ju tyvärr läsa 2an och 3an också :/

      Radera